Stensund

Stensund

måndag 2 januari 2012

Snöööööööö

Jisstansligen.....har vi fått snö inatt eller?????? Ojojoj, kom till jobbet imorse och min parkering var helt igenskottad....vad göra?  Joo, ta fram skyffeln och börja skotta fram gluggen. Min glugg ligger i slutet av längan och bredvid den en jättesnöhög, nu var snöhögen så stor så all snö som blev skottad från området hamnade i min glugg, gissa om det var fullt. Jaja, jag skottade på och fick tillslut in bilen puh.
Sen går jag runt huset och ska låsa upp och gå in i butiken, vad har hänt där???? Joo lika mycket snö på och runt bron. Jag får gå tillbaka och hämta skyffeln och börja skotta igen. Japp, dagens motionspass är avklarat. När jag äntligen låst upp och kommit in ser jag vaktmästarn komma med sin bil med skyfflar, snöbjörn och sopkvast, jag som trodde han var ledig, öppnade dörren och sa: menar du att du jobbar idag, jag som trodde du var nyårsledig. Han svarar: nejdå, jag började 4 imorse och har just varit och druckit kaffe. Det säger en hel del om hur mycket snö som kommit inatt.

Nu startar REA:n 30% på alla kläder (ej nyheter) 50% på vinterskor och vinterkappor/jackor.
Passa nu på att nyttja era presentkort ni fått i julklapp.

Dagens ordspråk:
"Efter trettio har kroppen en egen vilja."
Källa: Bette Midler

Ha en fortsatt bra dag

1 kommentar:

  1. god Fortsättning!

    Härligt att börja dagen med lite snöskottning - det är vardagsmotion. Här i Vindeln vräker det ner. Tror gubben får ta fram traktorn och skottavägen hemma och jag tar finputsningen runt huset.

    HejHopp
    /N

    SvaraRadera