Stensund

Stensund

onsdag 4 januari 2012

städ på schemat

Började läsa en bok som Måns Kallentoft skrivit.....j..la skitbok. Men tjurig som jag är så plågar jag mig igenom, snart färdig, och det känns bra att få något annat i händerna.

Har här på morgonen försökt städa i källaren, skurit ned kartonger och stuvat om i hyllorna. Ska försöka bli bättre på att ta hand om detta varje dag, blir ju inte så betungande då.

I gårkväll när jag skulle hem hade mitt högra bakhjul låst sig...kan man bli förbannad eller, jaja, inte så konstigt när man fått köra i 2-3 dm djup snö i några mil. Det packas snö i hjulen och när man kör så blir det varmt och sen när man parkerar så fryser det ju åt. Fick försöka ta mig ut från min inskottade parkering, körde till Rolle och fick blöta lös all snö i hjulen, sen bar det iväg hemåt. Väl hemma körde jag in bilen i garaget och spolade rent alla hjul och nu hoppas jag att det inte fryser fast ikväll igen.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och öppna butiken

Dagens ordspråk: "Bara döda fiskar följer strömmen."

Ha en bra dag

Pia

1 kommentar:

  1. Jag skulle tanka igår - då hade mitt tandlock frusit fast. Lite knepigt - men jag tog mig hem och bilen fick tina i garaget - och idag innan jag åker hem ska jag tanka. Fyyyy så mycket snö på en gång.
    /Nina, Vindeln

    SvaraRadera