Stensund

Stensund

torsdag 5 januari 2012

Trött

Idag är butiken öppen till 13, i morgon fredag stängt och lördag öppet 10-13, nu är det sista ruschen på REA:n

Känner att detta konstanta mörker börjar sätta sina spår, är konstant trött på morgonen och nu skriker kroppen efter ljus. Får väl passa på i morgon när jag är lyxledig med att gå ut de ljusa timmarna och boosta mig. Kanske skulle man ha ätit nåt vitamintillskott i vinter, men det känns som det skulle vara försent nu.
Konstigt har det blivit på äldre dar, kände inte av detta mörker när man var yngre, men nu. Jaja, vi går ju mot ljusare tider så "kommer tid kommer råd."

Nu börjar julledigheten lida mot sitt slut, och nu är det vanliga veckor som gäller fram till påsk, Så då kör vi väl på då. Blir skönt med ordning på torpet.

Dagens ordspråk: "Man blir aldrig gammal, bara äldre."

Ha en bra dag där ute

Pia

2 kommentarer:

  1. Rosenrot är en gammal beprövad kur...finns som tabletter i hälsokosten. Det sker inget omedelbart utan kroppen måste liksom fyllas på. Om du snabbt vill boosta dig så finns Berocca på apoteket, räcker inte hela dagen men ger i alla fall en stunds "lycka" :-)..i övrigt så är det nog bara längre ljusare dagar och vårsol som får oss pigga igen. Du är i gott sällskap så känn dig inte ensam.

    SvaraRadera
  2. Apropå ålder: George Burns sa en gång; "Young. Old. Just words.

    SvaraRadera