Stensund

Stensund

tisdag 10 januari 2012

Natten till igår hade jag stora problem med att sova...det var ju fullmåne och då brukar jag ha problem.
Natten till idag gick bättre, vet inte om det var att det inte var klart väder som hjälpte till eller???
Hur som haver så sov jag bättre inatt  i allafall.

Till lunch igår kom en riktig gentleman in och frågade om jag ville ha skjuts till hotellet, och det tackade jag inte nej till, det var ju -29 grader kallt igår. Tack Klas!

Gårdagens kalla väder gjorde att det inte var så mycket folk i farten, men då hann jag ju med att göra en massa annat på butiken.
Sen på kvällen bar det av till Hotellet igen för möte om " I Love Sorsele", skrattade så mycket samtidigt som vi pratade om vikten av att få göra sin röst hörd, att vi alla måste försöka att se vad vi TILLSAMMANS kan göra och inte avfärda andras åsikter. Ta in, tänk efter och handla därefter. Det är så himla lätt att kritisera andra. Jaa, jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men avstår, var och en får rannsaka sig själv. Vi får helt enkelt bli bättre att ta tillvara på det vi kan.

Dagens ordspråk: "Ingen kan allt, men alla kan något."

Ha en underbar dag

Pia

2 kommentarer:

  1. Så sant att vi tillsammans kan göra så mycket mer. Tänker också att man kan vara kritisk och man kan vara konstruktivt kritisk, vilken är en stor skillnad. Funderar också att i en liten kommun som den här, så får vi sluta med att "pinka in våra revir" så hårt att det blir omöjligt att ta ett steg framåt...det finns ju ett litet ordspråk som säger "Trägen vinner" och det känns som att det är väldigt viktigt just nu...

    SvaraRadera
  2. Jaa, Inger du har helt rätt i det du säger. Revirpinket måste få ett slut, annar sitter vi här var och en i "vårt" eget revir som är helt ogenomträngligt, och vem vill då besöka oss??? Näe bort med skygglapparna, höj blicken och sträva tillsammans framåt.

    SvaraRadera