Stensund

Stensund

onsdag 1 februari 2012

spännande.....

Ojojoj...vilket problem jag fick i morse när jag skulle ta fram nya kläder............det fanns ju inget i tvättstugan. Oooops, kom på att allt nu var i klädkammaren. blev ju jättebesvärligt att välja från ALLT.
När det låg i en hög i tvättstugan tog man det som låg överst, nu såg jag ju allt på en gång, märklig känsla, och svårt att bestämma sig.....jaja jag vet I-landsproblem. Så idag blev det kjol, det var längesedan det hände.

I gårkväll var jag på styrketräningen, har hoppat över ungefär varannan gång den här omgången, men när tiden inte räcker till så blir det träningen som jag får offra. Känner i mina ben idag att jag faktiskt tränat, undrar bara hur det då kommer att kännas i morgon.....Har börjat läsa Jonas Moströms andra bok "svart cirkel", verkar vara rätt så bra, jag gillar ju deckare.
Läste ut hans första bok "dödens pendel" förra veckan och den var riktigt bra, tycker jag då. Jag gillar böcker som utspelar sig i Sverige och dessa utspelar sig t.o.m. i Sundsvall så det känns ju som nära och bra.


I dag står planering på schemat. Ska först se till att allt är förberett inför Rea:n imorgon. Måste försöka få till en bra inköpsbudget för mässan till veckan. vill ju inte köpa på mig för mycket, inte för lite heller, lagom är bäst men svårt att nå.

Jaha, nu måste jag sätta i gång med mina göromål, men ett ordspråk hinner jag med:
"Det vatten du hämtar ur bäcken lär dig känna källan."

Ha en bra dag

Pia

1 kommentar: