Stensund

Stensund

tisdag 21 februari 2012

here I come.......

Nu närmar sig våren och sportloven har satt igång. Nästa vecka om allt går som planerat åker jag iväg med delar av min butik till Hemavan i dagarna två....tänkte att to-fre skulle vara bra dagar att ha försäljning där uppe. Veckan efter det blir det ett annat ställe, återkommer med det då. Januari och februari har varit riktigt kämpigt, så då tar jag tjuren vid hornen och åker iväg. Nu får jag möta en ny publik och sälja mina kläder. jag har ju som tidigare sagt dragit på mig för stort lager, och då måste man ju se till att göra något åt det. Så Sorselebor, vill ni vara säkra på att kunna köpa det ni sett i butiken gör då det denna vecka, sen kanske det inte finns kvar. Hemavan/Tärnaby med sina norrmän kanske handlar stort och då står ni som hade chansen först utan.
Jaa, hårda ord, men sanna ord.

Blev så glad i morse när solen lyste som bäst, det är ju såååå härligt med detta ljus. Det ger en sån energikick att få lapa lite sol. Om än bara några timmar, så gör det så mycket, livsglädjen kommer åter.

Nu är det snart lunchdax och idag ska jag inte på hotellet, det blir en snabblunch på butiken. Har en massa ärenden jag måste göra. Bankbesök, Järnia, apoteket, m.m.

Avslutar dock med det dagliga ordspråket:
"Man måste smida medan järnet är varmt."

Ha en bra dag

Pia

1 kommentar:

  1. Bra tänkt Pia! Kommer inte berget till Muhammed så får Muhammed gå till berget. Hoppas det blir lite ruch i Hemavan.

    SvaraRadera