Stensund

Stensund

lördag 18 februari 2012

hektisk vecka

Hej igen, jaa jag har ju inte bloggat på ett par dar så jag tänkte att det får bli ett lördagsinlägg istället.
Onsdag till torsdag var jag på  hotell Källan och hade avslut på vårt nätverkande, men bara avslut på själva projektet. Vi alla har ju kvar varandra och vår grupp på FB, så vi fortsätter nog vårt nätverkande. Hotell Källan är ju nyrenoverat, så rummen är ju superfräscha, kan varmt rekomenderas. Vi fick lite info om mentorprogrammet, storytelling, skyltning och optimering i sökmotorerna, rätt späckat program men mycket matnyttigt. Nu forstätter vårt eget arbete.

Fredag förmiddag var jag till Arvidsjaur på gymnasieskolan, hade lite samtal och fixade och trixade med Jimmys skolgång. Blir nog kanonbra. Det är ju en himla tur jag har Aslög som kan rycka in och jobba på butiken.

Nu är det då lördag och butiken har öppnat, vädret kan vi inte klaga på så nu är det bara att gå ut och gärna ta en tur förbi Pias. Rätt mycket nytt har nu kommit så det är bara att shoppa loss.

Har i planerna att åka en sväng till Ammarnäs och Hemavan igen, måste bara kolla med de ansvariga lokaluthyrarna om det finns plats för mig när jag tänkt mig dit.

Nu avslutar jag inlägget med ett ordspråk:
"Blind höna finner också ett korn."

Ha en trevlig helg därute

Pia

1 kommentar: