Stensund

Stensund

onsdag 9 november 2011

Hillevi och Time

Ännu en paltdag, alltså onsdag igen. I dag får jag besök av Peter, säljaren för Hillevi och Time.
En helt underbart rar karl, typ  155 cm lång (kort), t.o.m jag får prova på att titta ner när vi pratar.
Det ska jag säga, händer inte ofta. Jaja han är en supertrevlig människa med otrolig humor, och framför allt en säljare som inte prackar på en massa saker.
Hoppas att han kommer lagomt till lunch och få se om han fixar att äta palt.

I går gjorde jag äntligen färdigt min knallrosa halskrage. Här kommer en bild på den.Börjar smått att ladda för en dag i Lycksele i morgon med Res Q- tjejerna, och ViviAnn Labba.
Sen hade jag tänkt försöka få med lite studiebesök på andra butiker i Lycksele. Det är sånt man sällan hinner med nu förtiden. Men alltid kul att se hur andra gör.
Få se om jag kör, måste nämligen vara hemma till 18. då ska vi ha information och utvecklingssamtal för sonen på Älvbrinken. Så i morgon kära vänner blir det inget bloggande för mig.

I gårkväll kom sonen hem och konstaterade att han hade en farsa som var en militär. Nästa gång jag ska övningsköra kan jag göra det med dig då mamma.
Så i morse frågade jag honom om han ville övningsköra in till samhället, men fick till svars: Näe, jag är alldeles för trött för att köra. Waow nåt gick ju in när vi var på utbildningen för just övningskörning. Där tog de upp om just det att INTE köra bil när man är trött. Strångt grabben, att ta ett klokt beslut.

Nog om detta måste ju försöka få in ett ordspråk, och med tanke på att jag skippade styrketräningen igår så kommer ett bra här: "Descanzar es salud - att vila är hälsosamt".

Nu kör jag på med morgonsysslorna och hoppas på en bra dag, många kramar till er alla.
Pia
4 kommentarer:

 1. Vilken snygg halskrage - det är så snyggt med färg - jag vågar inte ha färg - får vi se den irl i morgon?

  SvaraRadera
 2. Absolut får ni se den irl imorgon

  SvaraRadera
 3. Den halskragen skulle passa förträffligt bra på mig....;)
  Yvonne S

  SvaraRadera
 4. var inne idag och köpte kjol topp skor till bröllop tack pia för alla fina kläder bådetill vardags och fest eirin

  SvaraRadera