Stensund

Stensund

fredag 18 november 2011

Energikick

Fredagmorgon, och en ny dag med nya utmaningar....HÄRLIGT.
lite sliten efter gårdagens modevisning med PRO. Det var en fantastisk dag med en ny utmaning.
PRO ville att jag skulle göra en "gammeldags"-modevisning. Alltså, jag skulle berätta om varje modells outfit. JAH, jag gillar ju inte att stå i blickfånget och prata inför publik. Men JAG gjorde det iallafall.
Var ju inte så hemskt som jag hade målat upp för mig själv, men det var med skräckblandad förtjusning jag satte igång, och se, det gick ju galant. Fick även ett jättetrevligt besked igår, men jag återkommer med fler detaljer sen.

Madde min dotter jobbade på butiken under tiden och jag fick sluta lite tidigare än vanligt, var hemma och åt kl 17.30. Tack Madde! Så igår hann jag hjälpa sonen med att läsa en bokrecension och ett inlägg som han skulle lämna in idag. Duktig grabb, gav honnom bara lite tips och ville att han skulle omformulera sig lite.Gick i säng någorlunda tidigt i gårkväll, men har börjat läsa Keplers nya bok, och den är kanonbra så i slutändan blev det ingen tidig kväll.Har på morgonen varit förbi en företagare som fått tillfällig driftstörning, hon kom inte ihåg hur hon skulle byta kvittorulle, så då fick jag hjälpa till. Gick ju galant det också. När vi var klara fick jag se att hon hade tagit hem "Baby Foot" det är en japansk mirakelkur för att få babylena fötter.Var bara tvungen att köpa en förpackning.  Måste testas på Raimo.Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta en stund av alla positiva saker jag kan komma på. BOOOOST!
Och än en gång tack för alla kommentarer här och på FB.

Vi hörs, och visst ses vi!

Pia


1 kommentar:

  1. Återkom gärna om hur babyfoot funkade är riktigt nyfiken./Karolina

    SvaraRadera