Stensund

Stensund

torsdag 29 december 2011

ett gott skratt.....

Började morgonen med att köra fast i snön hemma på gården, har ju kommit nån cm i natt. Det är en sån här gång man skulle haft 4wd. jaajaa, har ju hänt förut, så det är bara att lirka på så löser sig allt. Mest spännande är det ju att försöka komma sig ut på vägen, vår infart är ju rätt lång och det vill gärna dreva igen samt att de sista 2 metrarna är i lagomt uppförslut så då är det att hålla tungan rätt i mun. Men det gick ju galant, alltså tungan var på rätt plats hahaha.Tog mitt morgonfika med personalen från Åberg`s på busstationen, fick många goa skratt, kan dagen börja bättre än så??? tror inte det.
Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju, och det säger man väl inte nej till.


Problemet för grabben från Ö-vik har löst sig på bästa sätt, Tack alla inblandade. I gårkväll kom en glad grabb hem från teorikursen och tackade för att vi talade om att det inte var ok att bara ändra tid så där utan att meddela berörda.

Nu är det alltså 2 dar kvar till nyårsafton, helt otroligt att det gått ett helt år sen sist.......
Ni glömmer väl inte bort att det i veckan är 50% på alla vinterjackor/kappor och vinterskor i butiken.

Nu väntar morgonbestyren så vi tar väl ett ordspråk: "Man skall inte spilla krut på döda kråkor"

Ha en trevlig dag där ute

Pia

1 kommentar:

  1. Jag minns när jag flyttade till Lillsele - första dagen på mitt nya jobb-då körde jag fast på vår gård-fick ringa till chefen och säga: jag kommer inte idag: svaret jag fick: stockholmare *s*
    Sköt om dig:)
    /Nina

    SvaraRadera