Stensund

Stensund

tisdag 22 maj 2012

Storytelling på kvällsschemat

Jah, då var det tisdag.

I går kändes det som om sommaren börjar så smått komma till oss också, kanske inte så varmt men solen sken och kunderna var glada.
På kvällen var jag på workshop: "Skaffa VinnarAttityd" med ViviAnn Labba, ojoj vad jag fick bra verktyg för att kunna hantera bl.a rädsla och oro. Mycket ligger i hur vi tänker om oss själva, bara jag själv kan "omprogramera" mina egna tankar, och det vill jag göra. Många små enkla steg att tänka på gör susen.

Ikväll står då Storytelling på schemat. Det är föreläsaren Ann Jerneström som håller i det, vi ska berätta en historia om oss själva eller vårt företag. Tyvärr kunde jag inte vara med på den första träffen, så om jag nu gjort rätt återstår att se. Men jag har i mitt tycke gjort en bra "Story". Den story´n kanske jag lägger ut här som ett inlägg sedan.

Härliga solen gör verkligen susen för affärerna, sedan jag öppnade kl 10 har kunderna strömmat in och nu vill alla ha lite sommarkläder......
Nu har det nog lossnat lite, faktum är att det är inte många dar kvar till morsdag, konfirmation och skolavslutnig.

Nu prioriterar jag butiken och kunderna och avslutar dagens inlägg med ett ordspråk:


"Ingen är så blygsam att han inte gärna hör beröm."

Ha en fortsatt bra dag

Pia

4 kommentarer:

 1. Tack för affären du har! Det är inte så ofta jag kommer in men alltid då det händer hittar jag något. Som idag; stretchjeans och två blusar. Jag är så glad! Vilken rikedom att kunna handla kläder på hemmaplan. Tack för att du finns.
  Bi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för affärerna, alltid kul när kunderna hittar något som känns bra. Visst är det en rikedom att få handla käder på hemmaplan och slippa åka iväg för minsta lilla sak.
   Ha en fortsatt bra dag i solen.

   Radera
 2. Hej Pia! Jag vill väldigt gärna att du lägger din story på sidan! Den är säkert jättebra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så blir det nog.....inte så lång historia, den skulle vara kort

   Radera