Stensund

Stensund

lördag 11 maj 2013

färg och skoj

Kaffet puttrar på i perkulator´n och en ny dag på butiken tar sin början. Ute är det grått och lite små kallt och till råga på allt så regnar det. Men vad gör väl det när man hade en sån otroligt trevlig Tjejkkväll på hotellet igår. Vi var kring 40 tjejer och kvinnor  i olika åldrar. Ida Öhrnell, utbildad makeup artist, visade oss hur man lägger en make och berättade om lite tips och trix. Vid halv åtta gick vi till restaurangen och åt en fantastisk god middag tillsammans och sedan tillbaka till makeupen. Jag kom hem strax före 23 i går kväll så det blev en låååång trevlig kväll med mycket nytta och massor av nöje. Tusen tack till Josephine Gabrielsson som ordnat och fixat denna kväll.

Nu alla ni som ska ut och köra efter vägarna Se upp! det sitter och springer tjäderhönor överallt i dikena, och de är väl kamouflerade i sin skrud. Man kan tycka att de inte är så stora men rackarns va de kan göra stor skada på bilen om du kör på dem. Sen är det ju aldrig kul att måsta avliva ett skadat djur.


Nu har min butikstid snart runnit iväg och det har varit några tappra kunder som trotsat vädret och tagit sig ut.

Nu tackar jag för mig med ett citat av Lena Larsson:

”Livet är en huppegupptäcktsfärd. Plötsligt så är man i diket….och där kanske man hittar en bra grej….som man inte hade hittat annars.” 
 
Ha en trevlig helg
 
Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar