Stensund

Stensund

onsdag 30 januari 2013

Nåt att se fram emot......

Att jag är en tjurskall har väl inte undgått någon, men ibland önskar jag att jag kunde vara lite mera rationell. T.ex. jag började nån gång i november att läsa en bok som en vän rekomenderat. Den skulle vara så vansinnigt rolig. Tyvärr är min humor inte som andras, Raimo brukar påstå att jag har torr humor, jaja, jag tycker att denna bok är URTRIST. Men där kommer då tjurskallen in i bilden, nu plågar jag mig med denna bok och jag kommer nog aldrig att bli färdig. Jag läser 4-5 sidor sedan blir jag less och lägger undan den till nästa kväll. Men jag vägrar att bara lägga den åt sidan och börja med en annan förhoppningsvis bättre bok...näe den ska plågas igenom. Klok??? Näe!!
Boken är "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann".


Läste på FB igår att tjejerna i Råsavänoto ordnat en tjejresa med skoter från Blattnicksele till Ammarnäs den 23-24/3. För en massa herrans år sedan var jag med på två tjejsafarin. Första året körde vi till Hemavan och andra året till Kittelfjäll. Vet att vi första året var ca 25 tjejer som körde/åkte skoter till Hemavan över helgen. En otroligt rolig resa att få vara med om, tänk er själva 25 kvinnor i åldern 18-65. det kan man kalla blandad ålder. Har inte anmält mig än, men sett till att jag har en skoter att köra, så nu är det bara ett telefonsamtal bort. Wiiieee.

Näe nu har snart denna dag också passerat och imorgon står Frukostmöte på dagens agenda.

Dagens citat från Nalle Puh:

"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting"


Ha en bra kväll

Pia4 kommentarer:

 1. Tur att vi har olika humor min vän, för JAG skulle aldrig läsa den bok du läste för ett tag sedan..heheheh LÄGG BORT BOKSKRÄLLET och ta någon annan!Lät kuligt med skotersafari, men orkar gammkroppen tror du..menar MIN gammkropp alltså!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror absolut att gammkroppen orkar, bara man har kul så orkar man

   Radera
 2. Hahaha kul det du skriver om din tjurskalle...men kasta bort boken vetja, nä förresten,ge den till nån annan..Boken är alldeles underbart rolig!!!
  Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. jaa, du ser tur smaken är delad :)

   Radera