Stensund

Stensund

måndag 28 januari 2013

form, färg och stil blandat med snö och inte att förglömma lite gnäll

Hallå hallå, jag har inte skrivit nåt inllägg på länge och det beror på att "Blogger" haft problem med att lägga in bilder. Om än mina bilder inte alltid är mina egna så gillar jag att ha med bilder. Jag felrapporterade detta vid mitt förra inlägg då det hjälpte med att byta webbläsare. Men förra måndan när jag gick in för att skriva så fungerade det fortfarande inte och inte heller när jag bytte webbläsare, och då blir jag lite obstinat. Tittade lite på anmälda problem och Blogger visste redan den 4/1 att det fanns problem, tycker bara att det är konstigt att ett så stort "företag" inte kan få ordning på "grejerna".

Men som sagt nu fungerar det igen, så då kör vi.

Vi har inte behövt skotta snö på väldigt länge, men nu kommer det vill jag lova. Skulle kunna tänka mig att när jag kommer hem är det bra nog mycket snö på gården. Då blir det att klä på sig och ut och skotta, bra motion minsann, som dessutom är helt gratis. Efteråt är det helt legetimt att krypa upp i soffan och invänta" Det okända"


I butiken börjar våren breda ut sig, det dimper ner ett paket lite nu och då. Det är som en liten vitaminkick med alla färger som kommer här framöver. Tänk vad färger kan pigga upp tillvaron. I förra veckan var jag på en eftermiddags kurs med Hedvig Andér, hon som "gör om mig" i Go´kväll. Så underbar och inspirerande människa. Jag fick med mig en massa matnyttigt om form, färg, och stil. nu ska jag då försöka lära mig detta utantill.  Tänk vad jag får vara med om när jag väljer att vara engagerad och då bl.a. i detta kvinnliga nätverk. Denna kurs bekostades av just detta projekt, det enda jag själv bekostat är tiden och resan.

Näe nu är det dags att börja stänga ner i butiken

Dagens citat:

"Färger är naturens leende"
 Leigh Hunt

Ha en fortsatt trevlig kväll

Pia







2 kommentarer:

  1. Äntligen är du här igen! Har saknat ditt skrivande!

    SvaraRadera
    Svar
    1. joo, skam den som ger sig, tack för dina kommentarer de värmer och det blir ju så mycket roligare att skriva om nån läser

      Radera