Stensund

Stensund

tisdag 29 januari 2013

känslor, odds och utmaningar

Idag är det så där underbart vackert, så magiskt som bara kombinationen sol och snö kan vara.
Endast några enstaka minusgrader men ändå friskt på nåt sätt = Livskvalitet.

Fick lite kommentarer på mitt förra inlägg både här och på FB. Under mitt föredrag på Företagsdagen berättade jag att mitt stjärntecken är väduren. Detta gjorde jag för att förklara lite varför jag funkar som jag gör. I bland kan jag nog upplevas som lite platt, att jag saknar känslor och inte lyssnar.
Men det är bara mitt sätt att vara, jag visar inte om jag blivit sårad och hoppar inte runt din hals på en gång om du blivit sårad eller är ledsen. Det tar ett tag, jag vill pejla av läget först, och det betyder inte att jag är känslokall för det. Nog om dettta.Mina tankar flög tillbaka drygt 30 år i tiden och min skoltid, jag var och är inget läshuvud, har liksom inte det tålamodet. Men jag hade heller ingen frånvaro, ville ju ändå vara med. Svenskan var nog det ämne jag gillade minst, och här sitter jag nu 30-35 år senare och skriver och delar med mig av mitt liv, både som privatperson och som företagare. Undrar om mina svensklärare skulle satsat några pengar på de oddset???  Tror knappast det. Jag har gjort om "svenskan" till en utmaning istället och vips så blev det mycket roligare, väduren drivs ju av utmaningar. På tal om utmaningar, har nu varit rökfri i 7 månader, de du, de känns fantastiskt.
 
Nu väntar en massa pappersjobb, så det är väl bara att ta väduren i hornen och sätta igång då.
 
Dagens citat:
 
"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det"
Nalle Puh


Ha en bra dag

Pia

2 kommentarer:

  1. Stort grattis till 7 månader i rökfrihet Vädurs-Pia. Önskar Vädurs-Ann-Kristin som har varit rökfri sedan 6 april 1981 :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, vi får tacka vår tjurskallighet

      Radera