Stensund

Stensund

fredag 4 juli 2014

Uppåttjack

Så var ännu en jobbarvecka till ända.

Idag på jobbet, medan jag fyllde på varor stod jag och pratade med en kund när hon säger att jobbet passar mig och "du är ju alltid så glad". Det värmde ska jag säga. Jag vet att jag inte alltid är glad .....men när jag vistas bland kunder försöker jag att vara glad, för så här är det: är jag sur och tvär så blir mitt möte inte speciellt glatt och lättsamt. Och vem vill möta människor som är sura och krångliga?????
Men det gäller ju inte bara oss som jobbar inom service, näe, det gäller oss ALLA. Ordspråket: "Behandla andra som du själv vill bli behandlad" säger ju en hel del.
Visst är det trevligare att prata med någon som är glad, än någon surpuppa. Sååå även när jag är kund försöker jag vara positiv, garanterat får jag ett trevligt bemötande.


Förra veckan började jag titta på resor, men skulle avvakta ett besked. Nu har det gått drygt en vecka och jag har inte fått nåt svar ALLS så nu skiter jag i det. Jag åker när jag tycker det passar mig. Så helgen är räddad, nu ska här beställas en resa.
 
Nu ska jag göra iordning en skål med jordgubbar och grädde och njuta av ledigheten, men först ett ordspråk av Albert Engström:
Det är för väl att lögnen finns - för tänk om allt man hörde var sant
 
Trevlig helg
 
Pia
 

3 kommentarer: