Stensund

Stensund

måndag 21 juli 2014

Musik för hela slanten....

I dagarna tre har vi varit på Holmen Gungar-området och fröjdat. Vi har lyssnat på lokala förmågor och lite mer kommersiella band. Tänk vad vi i "lilla" Sorsele har riktigt duktiga förmågor inom musiken.
Torsdagkväll rockade vi till Riff Raff Ruff från Umeå, eller som vi Sorselefans kallar dem: Uff Uff Uff och Sorsele bandet Sorsele Experience. Båda riktigt bra band. Men det är klart lite patriotiska är vi nog....det blev härliga ovationer från publiken till vårt lokala band.
Fredag var det då dags för Studio Galgat från Sorsele och Noice Makers från Tärnaby. Riktigt bra med folk som kom och lyssnade.


Lördag va vi med i motorcykel/bil-kortege och parkerade upp oss på området, fler bilder kan ni se här. Det var SM-kval i Starkeman och en massa annat kuligt hela helgen och inte att förglömma så fanns det god mat att äta i öltältet.

Nu den 1-2 augusti är det dags för årets Rock Out Wild-festival och ikväll köpte vi 2-dagars biljetter till detta fantastiska arrangemang. Har du inte varit med på detta tidigare tycker jag absolut att du missat nåt, och borde ta dig i kragen och boka denna helg, kommer garanterat att bli ett oförglömligt minne.  ROW:s hemsida där du kan köpa biljetter
http://rockoutwild.com/hem.htm
Nu är det dags för mig att krypa till sängs, men jag bjuder på ett ordspråk först av Berthold Auerbach:
Musik är det enda språk som inte behöver översättas
 
 
Go´natt
 
Pia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar