Stensund

Stensund

onsdag 1 juli 2015

hantverksshopping

Tjolahopp
Idag har jag hunnit en hel del. Började med att köra in till Sorsele där jag stämt träff med Inger som jag beställt ett supersnyggt armband av. Vi mötte upp på Turistbyrån eller Sorsele Fiskecentrum som det heter, där vi köpte varsin kaffe och macka som vi tog med oss ut i det ljuvliga vädret. Vi satt en bra stund och pratade om allt mellan himmel och jord. Tack för den trevliga pratstunden Inger.
Ringarna (också supersnygga) på bilden kommer båda från butiken Eldmark

Sen åkte jag iväg på ett möte en timma. Efter det tänkte jag att jag skulle köra förbi Aslögs Loppis och se om hon var på plats. Hon var precis på väg ut men serviceminded som hon är så vände hon om och visade mig sin nya lokal för sommaren. Kan säga att det blir kanonbra det där, ni som inte vet vart hon kommer att hålla till så kan jag berätta att det blir i Älvkungens garage bortanför Hembygdsgården. Väl där så shoppade jag lös på två hemvävda löpare och en trasmatta. Ljuset nu ikväll gör inte hantverken rättvisa (mycket snyggare i verkligheten).
Hann med en sväng på Järnia där jag var den tråkiga kunden, men Jolle fixar det mesta, så jag gick ut som den förhoppningsfulle kunden.

Så hade den dagen passerat och det var dags att köra hem och fixa middag, idag blev kyckling med currysås och ris, mumma.
Visar här en bild på poncho nr 2, behöver väl inte tala om att jag gillar rosa, men jag gör det i alla fall.

Avslutar kvällen med dessa kloka ord från Sokrates:
"Falska ord är inte bara onda i sig själva, de infekterar även själen med ondska"

Ha en fin kväll där ute

Pia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar