Stensund

Stensund

söndag 28 december 2014

Långledigt

Hej på er
Nu har snart julhelgen passerat och en ny kortvecka står beredd.
Julen har innehållit en massa mat och godis, Åååååhhhh fyyyyyy vilken taskig karaktär jag har, att godis ska vara så gott.
Jaja, nu får det bli andra bullar. Ska bli skönt att komma tillbaka på jobbet ett par dagar, kanske man kan bryta ätandet lite grand.

Vi har ju äntligen fått lite kyla som vi så väl behöver, tänkte mest på våra isar då. Kylan har också tagit med sig underbara bilder, i morse när vi satt och drack kaffe fick jag ta två fina bilder från vårt  altanfönster. Tänk vad vackert vi har det, tror att vi faktiskt lätt glömmer det. På den första bilden ser det nästan ut som om det brinner i skogen.Nämen nu börjar nedräkningen av det gamla och uppladdningen av det nya året, och därmed tar nya utmaningar vid. Tjoooohooo, gillar att sätta tänderna i nåt nytt. Att gå omkring och stampa i samma spår driver mig inte framåt, näe jag gillar förändringar.

Avslutar dagen med ett bra citat av okänd: ”Om du alltid gör som du alltid har gjort, kommer du alltid att få vad du alltid har fått. Om du alltid tänker som du alltid har tänkt, kommer du alltid att göra vad du alltid har gjort. Det handlar om att tänka annorlunda.”


Ha en trevlig söndag

Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar