Stensund

Stensund

torsdag 27 juni 2013

mini-ledigt, snaggning och snabb-operation

Igår hade jag en ledig dag för att bl.a. skjutsa grabben till flyget i Umeå. Han skulle vidaretransporteras till Göteborg och en veckas semester utan päronen (lite avis är jag allt).

När vi nu var i Umeå gjorde vi en del besök på olika butiker för att få klämma och känna på olika saker som inte finns på hemmaplan, men som kan tas hem om man bara vet vad man vill ha. Och det var då jag insåg hur j..la utspritt allt är i denna stad. Det är Ersboda, Strömpilen, Klockarbäcken, centrum och snart etablerar Ikea sig ute på Teg. Tror vi körde 4-5 mil bara inne i stan. Jaja, vi fick i oss lite mat och tillslut grabben på planet och vi styrde kosan hemåt.I morse fick jag klippa mig och insåg hur fort håret växer på sommaren, fy så långhårig jag var, men nu har Lisa fixat det.
Kl 11 idag hade jag tid för att ta bort ett atherom som satt lite olägligt på ryggen. Ojojoj...det är nog
det snubbigaste jag varit med om....ljudet alltså, fy f..n. Det knakade och gnekade och där låg jag och fantiserade hur det grävdes där under min hud.....huvvva. Men nu är det borta och jag hoppas att det aldrig kommer tillbaka mer.
Ska bara ta bort stygnen sen.


Nu avslutar jag med ett citat av Karl Julius Weber:

"Resor är det bästa sättet att utbilda sig på egen hand"

Ha en bra dag

Pia

2 kommentarer:

  1. Men åhhh. . Jag kunde ha gjort det sistnämnda..men stygnen kan jag väl få ta..snälla.jag som är din kompis och allt! ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. jooomenvisst serru....hahahaha skulle inte tro att jag skulle låta min vän gorma på under mitt skin. Näe, där blir jag liiiiite petig, stygnen får du heller inte ta, så det så..... vi får se till att göra annat tillsammans ;)

      Radera