Stensund

Stensund

måndag 10 juni 2013

Bläckfiskar, fest och lungt skapande.......

Jamen hallå där!

Nu har jag hittat en ny sysselsättning som är grymt beroendeframkallande.
Virka bläckfisk till för tidigt födda barn. Sen så ligger det ju mig väldigt varmt om hjärtat och att kunna hjälpa andra som hamnar i samma sits som man själv gjorde för snart 18 år sedan. Här till höger är min allra första bläckfisk.
Vill du veta mer kan du gå in på www.babydjungeln.se/virka-blackfisk eller varför inte gilla dessa sidor på FB: "små bläckfiskar" och "virka en bläckfisk till för tidigt födda barn"  Det finns så många fina bläckfiskar och man sätter verkligen igång skaparviljan med att titta in på dessa sidor.

I helgen var vi bjudna på examensfest för Larry. Vi blev bjudna på en jättetrevlig fest med god mat, dans och trevliga människor, för att inte tala om den goa värdfamiljen. Vi säger tusen tack.

Här hemma har vi planterat och donat på tomten, vi har ju en STOR tomt, både på gott och ont. Vill ju få till en trevlig utemiljö, men det får inte vara tidskrävande. Jag har ju faktiskt bara en dag i veckan som jag är ledig och den dan får det inte vara för mycket krav på saker här hemma som "måste" göras. Så en någorlunda trädgård skapas i sakta mak. Och alla som känner mig vet att det är stort, alltså att jag tar det lungt.

Hoppas att vi får ut flotten under helgen, men Raimo har klassfest på lördag och det är Stensundsdagen också. Så vi hoppas att söndag blir en dag att sjösätta flotten.

Avslutar med ett citat av Magnus von Platen

"Gör det roliga först. Det tråkigare blir mindre tråkigt, när ingenting roligt väntar."

Ha en trevlig kväll

Pia

2 kommentarer:

  1. Kul att du har en blogg!

    SvaraRadera
  2. Så kul att du hittade hit.....och nu upptäckte jag din blogg :)

    SvaraRadera