Stensund

Stensund

fredag 13 juli 2012

Sommar sommar sommar........

Hejsan där ute. Nu har jag börjat med sommar-REA:n i tältet utanför butiken. Där finns lite av varje och rabatter upptill 70%.
Tro det eller ej, men nu börjar höstens kollektioner att rulla in. Och när det väl har börjat brukar det gå i en rasande fart med leveranserna.
Snart är det dags för mig att åka iväg på höstmässan, men det är inte höstinköp som ska avhandlas där inte, utan det är vårens kollektioner som visas och köps in. I år blir det inte lätt att göra en rättvis bedömning med tanke på den urusla vår och sommar vi haft. Men på nåt vis får det gå ändå.

Har idag varit rökfri i två veckor, och väntar fortfarande på nåt slags bakslag......Hoppas naturligtvis att jag slipper det, men man vet aldrig. Kan varmt rekomendera nikotinplåster till alla ni som skulle kunna tänka er att sluta med er last. Jag har använt dem och har inte haft något sug eller några direkta humörsvägningar, superskönt.
Ska senare i höst belöna mig själv med en utlandsresa. När och vart har jag inte bestämt mig för än....men det löser sig ALLTID.

Nu ska jag ta hand om lite fakturor och annat pappersgöra. Avslutar med ett ordspråk:

Man skall inte spilla krut på döda kråkor.

Ha en trevlig helg och glöm inte till veckan att bära I<3 Sorsele t-shirten.

Pia

1 kommentar: