Stensund

Stensund

lördag 12 mars 2016

soooool, härliga vårvinter!

Go´kväll

Idag har varit en sån där superhärlig dag.
Steg upp och åt frukost, fixade lite kaffe och plockade fram penna och tidningen, slog på P4 på radion och löste melodikrysset. gjorde en storstädning av toan och sen satte jag mig på vår altan i solen.
Alltså vi har ju faktiskt sol på vår altan heeeela dagan så jag har ingen panik över att Raimo jobbar med guidning idag, jag har det ju kanon här i solväggen.


När jag suttit ett par timmar så tog jag på mig skorna, jacka och täckbyxorna för en promenad över ån. Fantastisk så vackert vi bor. Hade solen i ryggen första vändan men när jag vände hemåt igen så fick jag lapa sol för fulla muggar. Vilken lyx.

Som ni ser så har jag en bit över ån, men det är inga problem när man kan gå på skoterspåret som det körts på i mängder.
Det körs faktiskt en hel del på leden som passerar vår gård, och det är jag jätteglad för. Blir ju helt perfekt att gå på.


Efter den promenaden skottade jag framför farstukvisten och sen plockade jag fram en stol och satte mig i solen igen. Sååååå underbart varmt och skönt. Jag kommer nog aldrig riktigt smälta att vi bor helt fantastiskt vid vår Nationalälv, och den tid vi nu har är nog i mitt tycke den allra bästa.


Sen kommer ju sommaren, den har ju också sin tjusning. Men när jag gick förbi vår flotte idag kändes sommaren väldigt långt borta. Men det smäller bara till så är vi där, så mitt tips är: ta tillvara på alla små chanser att njuta.

Igår blev vi bjudna på middag hos Pierre och Jenny, en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap och vi passade på att fira "Pirken" som fyller år idag, Grattis igen.
Och tänk, snart blir jag faster. Jag har ju hoppats att de skulle dröja till den 1 april, men så ser det inte ut att bli, näe det händer nog lite före det, jaja, det blir i alla fall en vädur.
Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan, gå i säng någorlunda tidigt för att njuta av morgondagens väder som jag hoppas blir minst lika bra som idag.


Säger som Aristoteles: Vår lycka beror på oss själva

Ta hand om varandra

Pia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar