Stensund

Stensund

måndag 13 augusti 2012

Superhelg

Helgen har bjudit på mycket roligt. Fredag efter jobbet var jag uppe på Nalovardo och deltog på hårdrocksfestivalen ROW. Kom hem vid 2.30 och somnade ovaggad.
Lördag kl 12.00 hade vi 66:or klassfest på hotellet. Så fantastiskt kul att träffa alla vänner som hade möjlighet att vara med. En del av skaran hade jag inte träffat sedan vi sist hade klassträff och det visade sig vara 20 år sedan.....va! hur går det till?  är ju bara drygt 30år själv ju....jaja superkul var det iallafall.
Vi höll på till 20.00 och tiden bara sprang iväg, fattar än inte att vi satt där i 8 timmar. Men så är det ju när man har kul, då springer klockan ifrån en.
Kl 20.00 var vi ca 10 st av klassfestdeltagarna som tog bussen upp till Nalovardo och deltog  på dag 2 av festivalen. Många bra band spelade sen så var det väl band som inte var lika så bra i min smak då.
Det är väl det som är grejen med en festival, många olika typer av hårdrock så nåt ska passa alla.
Så den natten blev också lång, kom hem ungefär vid samma tid. Kan säga att söndagen bjöd inte på någon större aktivitet, var rätt sliten efter en tuff vecka och en desto tuffare helg, men en helg jag nog aldrig kommer att glömma.

Nu börjar då en ny vecka och slutet av denna ska jag tillbringa i den stora huvudstaden Stockholm. Det är Modemässan som pågår och nu ska jag köpa in våren 2013 kläder. Har ett riktigt späckat schema där också, så nu behöver Pia snart semester.


"Sjömannen ber inte om medvind, han lär sig segla"
 
 
/Gustaf Lindborg


Ha en forsatt bra dag

Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar