Stensund

Stensund

söndag 12 oktober 2014

Händelserik vecka

Veckan som gått har varit en riktig händelserik vecka. Förutom mitt heltidsjobb har jag hunnit med massor på kvällarna.

Måndag var jag till optikern i Arvidsjaur och skulle mäta in glasen i de bågar jag bestämt mig för. Jaaa, jag säger då det, utvecklingen går verkligen framåt. Nu tas det hänsyn till massor av parametrar såsom hur man vrider huvudet, tittar uppåt och nedåt och gud vet vad, och allt detta för att vi glasögonbärare ska få den bästa upplevelsen.


Dessutom har de kommit en ny endagslins som passar mitt synfel
och som även är progressiv, Waow, nu ska jag också skaffa mig linser som korrigerar mina synfel.
Glasögonen har ju blivit ett med mig, men det finns ju faktiskt tillfällen när man skulle vilja vara utan glasögon.

Tisdag var jag på partimöte och efter det så var det dags för vårt kreativa café på hotellet. Det är verkligen kul att träffas och fika, handarbeta eller bara sitta ner och prata. Hoppas att fler upptäcker det. Det är ju kul om vi blir flera, ju fler vi blir ju mer inspiration får man ju.

Onsdag eftermiddag blev det en tur och retur-resa till Lycksele med Johan och Natalie. Vi åt en god middag på Golden Bar. Det var ett tag sedan jag åt där sist och oj vad fint de gjort med utbyggnad och allt.

Torsdag åkte jag med Natalie till Ikea i Haparanda. Vi skulle köpa lite möbler och annat kollijox till jobbet.
Alltså 35mil enkel väg är ju rätt drygt när man också ska hem samma dag eller kväll som det blev för oss, men vi fixade det.
Vi såg verkligen ut som ett patrask där inne, med våra vagnar och vårt irrande inne på butiken. Men vem blir inte förvirrad inne på Ikea, intrycken är ju kollosala. Och nya behov ploppar upp hela tiden, det är Ikea jätteduktig på, alltså att skapa behov hos oss köpare.

Behöver jag säga att fredag var en tung dag ?????
Men på jobbet hade jag en massa små fix som var tvunget att göras och så blev det en liten resa till Slagnäs på eftermiddagen. Så när jag åkte hem därifrån var jag helt slut. Bestämde mig för att middag skulle ätas på hotellet. Madde, Samuel, Kasper och Liam kom också och åt med oss. Jag var helt tom i huvudet så nåt trevligt sällskap var jag nog inte.


Så på lördag sov jag till halv tio, då steg jag upp och kokade kaffe och gjorde en god macka. Sen slog jag igång radion och tre minuter över tio startade melodikrysset. När krysset var klart och löst började jag skruva ihop byrån och skåpet jag köpt på Ikea.


Idag söndag gör jag INGETING, sitter mest framför datorn och surfar i cyberworlden. Sviterna av veckan är att jag är lämmen i arschelet, känns som jag gjort 500 utfall.......jaa, det blir så när man blir äldre. Skratta du, men du blir äldre du med, så det så hahahahaha.


Lite kloka ord av Nalle Puh får avsluta dagens inlägg:

"Om du alltid säger "vi får se" händer det aldrig någonsin någonting."

Ha en bra dag

Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar