Stensund

Stensund

onsdag 3 oktober 2012

Varm i hjärtat

Igår eftermiddag körde jag och Nina Rönnholm till Skellefteå för att titta på en Fransa-kollektion. Vi kom fram en timme innan vi hade bokat tid så vi hann med en liten tur på stan. Alltid kul att få se lite annat. Sedan var det då dags att förpassa oss på Statshotellet. Där mötte bästa Emma upp oss och bjöd på middag. Jag beställde in en "ljumbakad gris från Kåge" och det var nog den godaste gris jag någonsin ätit. Kom sen hem till Sorsele vid halv elva i gårkväll och kände mig rätt mör, åldern håller på ta ut sin rätt, hahaha.

Idag fick jag ett vykort i min brevlåda här på butiken, det var från en kund som var inne här i somras och var på jakt efter ett par Jeans, och såklart så hade jag ju det. Hon blev så glad och nöjd att hon dagen efter sitt besök ringde mig och frågade om jag ev. hade ett par till i hennes storlek. En granne i den byn hon var på besök i kom förbi och jag skickade med två olika Jeans så hon kunde prova sig fram, och sen fick jag tillbaka den som inte passade. Nu kommer då vykortet med ett Tack och några rader om hur nöjd hon är med sina 2 Jeans. Det värmer i hjärtat så här i höstmörkret.


Nu står då hoppet till att det ska bli en bra uppslutning på Hotellet ikväll. "Vision Sorsele" har inbjudit bl.a  tjänstemän från komunen, Korpen och Atletklubben och alla andra intresserade att träffas och diskutera bl.a styrketräningslokalen läge, nyttjande och utrymme.
Så Välkomna alla intresserade.


”Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte”


Ha en trevlig kväll

Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar