Stensund

Stensund

tisdag 6 mars 2012

nyheter och j...lskap

F..n, säger jag bara...Jimmy hade lagt in ett grafiskt lösenord på sin telefon, vad hände tror ni....joo, naturligtvis glömde han lösenordet, går endast låsa upp med googlekontot. Tror ni han kommer ihåg vad det var för användarnamn och läsenord där....NÄE. Satt hela kvällen i går och försökte fixa detta, men gick bet. Nu återstår alltså att göra en fabriksåterställning...jättekul, not. Alla sms, kontakter, kalenderposter och appar försvinner. Jaja, förhoppningsvis lärde han sig nåt om denna händelse. Nu får han börja om från början.

I kväll blir det ingen träning för mig då jag har en kundkväll för Hälsohemmets besökare, ska bli jätteskoj med nya ansikten (och börsar, haha). Hade att välja i kväll eller onsdag eftersom de åker hem på torsdag. Fick bli min träningskväll då, ska ju packa inför Ammarnäsresan på onsdagkväll.


Har gjort bort skattedeklarationen nu på morgonen så nu återstår bara att betala den...kul, kul eller?? Har fått bort lite annat pappersjobb också, men en del återstår ändå. det tar ju som aldrig slut, kommer alltid nytt på bordet. Men det är ju så livet som företagare ser ut...papper, papper och åter papper som ska betalas, bokföras, tas beslut om m.m. Men utan alla dessa papper skulle man ju inte kunna hålla rätt på hur företaget går heller, det finns alltid två sidor på myntet. God ordnning är A och O, och ganska förnöjsamt trots allt.Nu ska jag koka lite kaffe och ta en liten slurk, sen väntar uppackning av vårens Nyheter, de kommer i stril ström nu, så ni är hjärtligt välkomna in på en titt.

"Bara döda fiskar följer strömmen"

Ha en bra dag

Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar